Det går bra nu...

Just nu är det väldigt härligt att vara mamma. Och framförallt att vara Majas mamma.
Vår dotter är en riktig solstråle för tillfället!  Idag har hon skrattat hur mycket som helst, och det är det finaste lilla skrattet som finns. Vi var och storhandlade på Ica Maxi ikväll och hon satt i en kundvagn med babystol. Och så fort vi bara tittade på henne skrattade hon högt. Och ännu bättre blev det när jag svängde snabbt med vagnen. Det kittlade nog roligt i magen! För att göra det lite bättre för oss så har hon dessutom haft en väldigt bra matdag. Hon har fattat det här med att äta riktig mat nu. Idag blev det en hyfsat stor portion grönsakspuré med frukt efter till lunch, och en stor portion gröt med frukt på kvällen.

Det är en rolig ålder just nu, för massor händer i utvecklingen. Nu hinner vi inte mycket mer än att lägga Maja på rygg på golvet förrän hon rullat över till mage och rör sig runt, runt i en cirkel. Är man ute ur rummet en minut ligger hon inte alls kvar på samma ställe som där man la henne.

Men bara för att jag skrivit allt detta så ville hon förstås inte alls somna när vi tänkte ikväll! Hon är jättetrött, men vägrar att somna vilket innebär lite skrik. Men visst, även solen har ju sina fläckar ;-)

Nu är det snart dags att lägga sig på soffan med lite kaffe och Lipstick Jungle.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0