Sååååå trött...........

Höll mig uppe till halv 2 idag för att sova länge, och sen kunna slippa sova imon. Men tack vare att det är så varmt så har jag sovit urdåligt så nu vaknade jag vid 21 och är fortfarande svintrött. Ska snart pallra mig iväg till jobb för sista natten denna veckan. Sen har jag "bara" 10 veckor totalt kvar att jobba natt, såååå skönt det ska bli att slippa det. är verkligen trött på nattjobb nu, aldrig mer hoppas jag!

Greys Anatomy

Har ju som ni säkert vet, fastnat helt för Greys Anatomy....tycker den är enormt bra. Har ju tyvärr missat de 4 senaste avsnitten....så helt tappad i henadlingen har jag blivit. Men då ryckte favvo-svåger Patrik in och brände de 5 sista avsnitten för denna säsongen. (tror jag det var) har iaf sett de nu, fram till avsnittet som var i onsdags. Och jag brukar ju verkligen inte vara den böliga typen, men jag grät som ett litet barn när George var ledsen. Så sorgligt avsnitt tyckte jag....
Men Meredith och McDreamy är ju helt underbara, så himla söta ihop! De klassar nog in på min lista över tv-historiens bästa par...
image25


Nu är det hög tid för mig att sova, klockan är 13.30!!

Träff med familjen Bårdén i helgen

I lördags åkte vi hem till Louise och Patrik, mamma kom också dit. Vi beställde hem pizza och spelade spel, Lollos favvo-spel Touche och mitt nya favvo-spel Chicago.
Och självklart blev det mys med Molly....Här är lite bilder på henne från då:


image23
Daniel verkar intressant att titta på

image24
Molly visar upp sina nya tuffa brillor hon ska ha i sommar

Tjejmiddag hos Sia

Ikväll träffades vi i gamla Svalövs-gänget uppe hos Sia. Det var jag, Camilla, Camilla, Sara, Elin, Sia och Ida. Och så kom Louise F en stund. Dessutom hade vi 3 småbarn där...börjar bli värsta lekiset nu :-) Det var Ebba, 2 år, Linnea 10 månader och så nykomlingen Anton 1,5 månad. Söt liten plutt det där! Han mest åt och sov hela kvällen, det är väl de gör mest!
I alla fall var det väldigt trevligt att träffa alla, är så himla glad att vi fortfarande har så bra kontakt trots att det är 5 år sen vi tog studenten (6 för Sia....). Och som vanligt snackar alla i mun på varandra! Väldigt go mat fick vi me, får ha receptet av Sia.

image19
Sia med sin söta dotter Linnea

image20
Lite killbesök fick vi med, av Håkan, Johan (Eriks lillebror) och Erik. Här även Louise o Sara


Sötast i sommar....

Kommer helt klart Molly vara! Hon har så mycket fina kläder, och häromdagen blev det en ny outfit...matchande mamma Louise! Så sött med spetsleggings...hon e go...image17



image18

Dagens låt...

En sång Peter har tipsat mig om....gillar den skarpt.... Geek in the Pink heter den, och artisten är Jason Mraz. Inte världens bästa video (eller vad det är) men lyssna på låten

http://www.youtube.com/watch?v=qI8HR_KXJ4Y

Kläder till Anton

image16

Ikväll ska jag på tjejmiddag till Sia, och ska då träffa Idas lille Anton för första gången. Detta har jag o Elin köpt till honom,

Ny punkt ....Dagens låt!

Ingen kan ju ha undgått att jag skaffat iPod (eftersom jag har tjatat om den en massa och visat den för alla hehe), och därmed lyssnar jag mycket mer på musik än innan. Därför ska jag varje dag (eller när jag kommer ihåg det) skriva upp en låt jag tycker e speciellt bra. Kanske inspirerar nån annan att ladad ner den!? Eller så vet ni iaf vilka låtar jag gillar :-)

Image


Dagens låt är en låt jag gillat länge men inte vetat vad den heter. Tack vare Daniel vet jag nu vad den heter. Chasing Cars med Snow Patrul. Blev dessutom känd genom Greys Anatomy, tidernas bästa tv-serie (som jag missat de 2 senaste avsnitten av Grrr)

Ni som gillar Grey's....titta o njut!

http://www.youtube.com/watch?v=8vSWGNqI-sI&mode=related&search=

Bowling


På fredagkvällen var vi och Kikki och Johan i Malmö och åt middag och bowlade.
Bäst på bowling: Johan    Sämst på bowling: Jenny
(Men jag kom över 100 poäng båda rundorna i alla fall)

image12
Daniel med sitt "tunga" klot


image13
 Kikki och Johan

image14
Lite olika skostorlekar, min man och jag


image15
                   Kikki kör motorcykel

Heldag med Molly


Passade Molly hela fredagen, en riktig toppendag hade vi. Är ju kompisar, vi två!

Lite olika upplevelser under dagen blev det, och lite insikter med:

*En rolig sak fick jag va om, Molly har lärt sig ta sig framåt och jag fick vara med och bevittna det hela! Hon drar sig liksom framåt med händerna. Så det betyder att det nu blir det fullt upp för föräldrarna, när hon inte längre stannar där man lägger henne!!

*En annan grej me Molly är att hon nu hela tiden gör ljud ifrån sig....tror inte någon på Lindex missade att höra hennes gurglande!!

*Prova kläder inne på ett överfullt HM samtidigt som man har en barnvagn...tro det eller ej, men ingen jättebra kombination!

*En annan inte helt lyckad kombination...ligga och läsa sidanom en bebis som leker. Plötsligt blir det mycket roligare att tugga på boken än att tugga på leksakerna!

*Barn i 7-månadersåldern kladdar ner sig mycket,....speciellt när de ska hjälpa till att äta eller kräks....ofta....då blir ofta mostrar oxå kladdiga

*Molly tycker om etiketter...ingen nyhet men efter en hel dag me henne betvivlar jag inte för en sekund att hon verkligen gör det

*Svårt att verkligen sitta och njuta av sin lunch när man har en beis med sig....förstår varför Louise blir glad när jag vill fika med dom!

*Sista insikten för dagen...min systerdotter är världens underbaraste och det är kärlek bara att titta på henne....

image9
Molly i sin tuffa mössa
image10
Jippie, en etikett på babygymmet med!

Hackspetten vs. tigern

En helt vanlig torsdagkväll (eller vanlig och vanlig, Kristi Himmelsfärd-torsdag), i en lägenhet i Malmö, hemma hos en familj, kan kalla dem familjen D. 4 personer spelar kort, det är pappan som vi kan kalla R, lillebror P, mellansyster J och svåger D. (OBS! Dessa bokstäver behöver inte på något sätt ha med personernas riktiga namn att göra!)
Plötsligt börjar P hacka med sina fingrar på J och kvittrar "Jag är en hackspett, jag är en hackspett".  Då kontrar J med sina sylvassa naglar och börjar riva P på armen: " Jag är en tiger...GRRRR"
P börjar då hacka på J's ben "Nu sover tigern och hackspetten börjar hacka på tigerns bakben...hack, hack, hack..."
Men då går J, alltså tigern, till motattack och börjar slå efter hackspetten med sina enorma tassar....eller ramar som den mindre allvetande hackspetten säger...
"hack, hack, hack"...."riv, riv, riv..."

Vem som vann?? Hmmm.....blev nog ingen vinnare....men alla vet att tigern hade kunnat ta kål på den lilla hackspetten när som!

OBS!! Detta behöver INTE tyda på någon form av störning hos varken lillebroren eller mellansystern....

image7image8

Vuxenpoäng...är jag verkligen egentligen 41,9 år?

Igår gjorde jag en enligt mig väldigt "vuxen" middag...helstekt kyckling, potatis, sås som jag gjorde själv (!!!) och blomkål. Och det stod klart på bordet (i stort sett) när Daniel kom hem från träningen. Kände mig väldigt mycket som "den lilla hemmafrun" och tänkte att detta måste ge vuxenpoäng....
Som en slump så fick jag just igår en länk som handlar om just vuxenpoäng.... www.vuxenpoang.com  Och efter att ha svarat på en massa frågor så fick jag svaret....min "riktiga" ålder är 41,9 år!!! Knäckande!! Tror det var de här att jag är gift som avgjorde... Men vet inte riktigt varför det skulle ge vuxenpäng att ha varit full....det har väl alla över typ 15?? Hmmm....kanske inte helt vetenskapligt...men rätt kul ändå :-)
Får väl göra som testet sa till mig; slänga ut lite krukväxter, åka till Hultsfred och sälja bilen (som jag inte har, haha)

Hejdå för idag, nu ska jag sova!!

Fest igår!

image6Igårkväll (lördag) hade Peter och mamma fest ihop, 20 och 50 år. Riktigt kul var det och vi dansade hela kvällen. Alla vuxna "shakade" loss ordentligt! Pappa var helt vild, dansade bort glasögon och allt! En del av Peters kompisar var oxå där, skoj! Mina kompisar Anna och Lina, och Malin P jobbade i köket och efter de hade gjort sitt så var de med och festade.
Kvällens låt var helt klart The Worrying kind, vi körde hela grejen med skakande händer och allt. Det gick ju inte så för dem i Helsingfors men på vår fest gick det jättebra!


image4
FC Cannelloni




image2
Nille Fridh, Peter, Louise, jag och Daniel

image5

Pappa i full gång





Fredagkväll

Haft en riktig myskväll idag. Lagade en helt ny middag, riktigt gott faktiskt! Fyllda färsbollar me papayasalsa.

Sen såg vi en rätt rolig film, Sanningen om Rödluvan. rätt skum men fräck. Det var en animerad film som berättade om vad som verkligen hände me Rödluvan....man kan säga en vuxen-version av Rödluvan. Kan rekommendera den
Sen drack jag ett glas rödvin och åt en chokladpralin...haha vuxenpoäng!! Fast åt lite pringles med så de försvann väl igen...

Godnatt!

Glömde bifoga bild till 11 maj....

image1
Jag och Molly väntar på bussen hem från stan

Första riktiga inlägget.... 11 maj

Sitter här hos Louise och har en nymornad Molly i knäet. Passar henne medan Louise bakar och nu vaknade hon nyss. ska se om hon har nåt kul att säga: gyfg. Jaha vet inte riktigt vad hon menade!?
Långhelg nu i alla fall, var ledig från jobb inatt, skönt!
Vad händer i helgen då? Missar ju The Ark i Schlagern imon, mamma o Peter ska ha 70-årsfest. Bara för de går de säkert o vinner och jag missar de! men jag får heja ändå...men ärligt talat tror jag inte de vinner...men hoppas! De e ju himla bra! Men svenska tidningar brukar vara väldigt bra på att visa i alla möjliga undersökningar att Sverige visst e favoriter, men som sagt, återstår att se.
Ikväll ska vi nog bara ha lite myskväll hemma och kolla film! Får se om jag får Daniel till det, film o Danne går ju inte riktigt ihop alltid. Vi skulle egentligen grillat ikväll men de e ju så trist väder.
Luktar väldigt, väldigt gott här nu...Louise bakar after eight-kladdkaka till festen imon. Luktar det så gott så måste den vara supergod!




Välkommen till min nya blogg!

Då har oxå jag följt trenden och skaffat mig en blogg! Har ju då ingen bebis eller hund att skriva om, så ni får nöja er med mig och det som händer i mitt "spännande" liv ;-)

RSS 2.0