Graviditetsrapport

Går in i vecka 27 idag, vilket innebär 14 veckor till planerad födelse!
Bebisen väger nu runt 1 kg och är ca 34 cm lång. Den öppnar och stänger ögonen hela tiden nu, och hörseln är väldigt bra nu. Skulle bebisen födas nu så är chansen för överlevnad 97%, med andra ord ganska bra!
Och nu är det tydligen inte ovanligt att mamman åker på alla möjliga besvär, t.ex. halsbränna, gaser i magen, tryck mot lungorna, bristningar på magen osv. Så vi får se vad som händer...

Riktig lyxdag!

Idag var min sista riktiga skoldag för detta året, vi ska in på torsdag också men då är det mest att lämna uppsatsen och bli examinerade.
Men idag var en lååång dag, 9-17. Men ska inte klaga för det var en bra dag ändå.
Hade utepedagogik hela förmiddagen, så vi var i Slottsparken och fick göra lite olika uppgifter. Underbart väder för det! Men som sagt, sommarlovet hägrar så vi var kanske inte 100% motiverade hela tiden. Men skönt att vara ute iaf!

När vi var klara var vi vrålhungriga...klockan var ju halv 12, och ingen lunch än! Så det blev premiärdags för Gränden i år. Åt kycklingspett, mums! Där blir många besök i år.

image441
Paus i utepedagogiken...

image442
Överlyckliga att det var dags för lunch!!

image443
Nja, ingen toppenbild på mig kanske!

Hela eftermiddagen ägnades åt redovisningarna av ett arbete vi gjort. Vår gick över förväntan, och vi fick ganska bra kritik. Så det var ju skoj, och skönt att ha det avklarat! Nånting var det nog i vattnet på Gränden, för vi var aningens utflippade på rasterna...

image444
Lika som bär??

image445
Som sagt...

Efter skolan följde Malin med mig till stan och höll mig sällskap. Jag skulle möta Molly och Patrik, och passa Molly till Louise slutade. De var lite försenade så jag och Malin tog en fika på Espresso House så länge. Som sagt, en riktig lyxdag idag! Till slut kom dem, och Molly fick lite mat. Och så busade hon lite med sin mössa...

image446
Men där ska väl inte mössan vara?

image447
Jag vet inte var....

image448
Så kanske??

image449
Och till slut blev det rätt!

Louise mötte upp oss när hon hade slutat, och så körde vi hem till dem. Daniel kom också dit. Vi hann med lite Molly-mys och lite ritande innan det var dags för Molly att sova och för mig att göra mig iordning. Sen stack jag och Daniel iväg till nästa grej, vi skulle ut och äta med Måns & Johanna och Krille & Kajsa. Vi åt på El Patio. Det blev trerätters meny för oss alla, jag åt nachos till förrätt, oxfilé med grönpepparsås till varmrätt och glass med chokladsås till efterrätt. Supergott!! Och jättetrevligt var det, borde verkligen träffas oftare!

Så detta har verkligen varit en toppendag. Imon e det jobb, och så fest hos Caroline på kvällen.
Sov gott och trevlig helg!


Alles gut med Kotten

Ja, just nu är det nog mer Kotten än Ärtan. Ibland pyret, ibland Plutten, ibland Bebisen...vissa dagar han och vissa dagar hon!! Daniel tycker iaf att vi måste börja kalla den hon ibland, det kan ju faktiskt vara en flicka också.
Iaf, idag var vi hos barnmorskan Malin, som både jag och Daniel tycker om himla mycket. Hon är toppen. det är längesen vi var där, 10 veckor sen faktiskt.
Men allt såg jättebra ut! Hjärtslagen var bra, 134/minut. Min livmoder låg exakt på kurvan i storlek (25 cm).
Och blodtrycket var också bra, och inga tecken på havandeskapsförgiftning. Så det verkar som att både jag och lilla klumpen där inne mår bra.
Nu har vi också fått tiderna för föräldrakursen, resten av BM-besöken och så idag har vi dessutom bokat in oss på en profylaxkurs i Lund. Så det är massor att hålla reda på! Profylaxkursen ska bli spännande, ska vi få lära oss att andas, och Daniel ska få lära sig allt om hur han ska ta hand om mig under förlossningen :-) Kommer väl bli såna där hippies som bara pratar om att vi ska "andas ut barnet", och vara helt lugna och harmoniska!! Nja, det krävs nog mer än två tillfällen för mig att bli sån....

Fågelbo i min cykelkorg

Imorse när jag kom ut och skulle ta min cykel så fick jag mig en liten överraskning. Där var ett fågelbo i cykelkorgen! Fullt av kvistar som stack upp. Är lite nyfiken över hur det hamnat där.

a) Kan det vara nån som lagt dit det som ett bus?
b) Kan det suttit i taket och trillat ner rakt i min cykelkorg?
c) Eller så är det några väldigt flitiga fåglar som byggt det sen i lördags, då jag använde cykeln sist?

Vad tror ni???

Så var man här igen...

Känner igen detta... Om en vecka (nja, 8 dagar för att vara exakt) ska uppsatsen in. Min sista uppsats/tenta på över ett år. Och ändå är det så svårt att komma igång! Det är precis som att jag har en spärr, är det mer än typ 3 dagar kvar till inlämning har jag noll idéer och inspiration. Så nu sitter jag här och bloggar och är inne på familjeliv.se istället för att faktiskt komma nån vart.
Och att skriva uppsats samtidigt som vi håller på att flytta (nästan iaf), och är gravid, gör ju att tankarna inte alltid är där de borde vara.

Idag var jag i skolan. trodde det skulle bli en lång dag, vi i vårt lilla arbetslag skulle förbereda en redovisning vi ska hålla på fredag. Men snacka om att sommarlovet redan startat i våra små huven,...motivation, vad är det?
Så tanken var att vi skulle scanna in en del teckningar vi har gjort och göra ett bildspel till dem. Sen skulle vi även hitta nån passande musik. Men sen upptäckte vi att scannern inte tog A3, som vi hade ritat på. Och att be om hjälp, och börja klydda kändes som lite överkurs idag, så vi nöjer oss med att sätta upp våra teckningar. Och musik, vem behöver det???
Så plötsligt var klockan kvart i 11 och vi var klara för dagen! Vår vana trogen så blev det tidig lunch, på Pastamannen såklart! Måste ju passa på att äta där nu.
Ett bra tips till er som är/ska bli gravida...skaffa hungriga kompisar! Det lönar sig :-)

Vilda bebin

Vissa dagar är bebis verkligen helt vild i magen. Som igår när jag låg och kollade film. Då var det värsta livet där inne. Så jag drog upp tröjan och började titta på magen. Och jag kunde riktigt se hur den rörde sig! Skithäftigt! Älskar att känna lilla plutten där inne, och är grymt nyfiken på vad det är för en liten krabat där inne? Undrar hur den kommer vara, vem är den lik...har svårt att fatta att det faktiskt är en bebis!! I min mage...helskumt... Men vem vet, det kanske är en liten groda!


Schlagerkväll hos Kikki och Johan

Har inte sett eurovisionschlagern på flera år, men igår var det dags. Vi var hemma hos Kikki och Johan och grillade. Jättegod mat, och så hade Tina gjort en supersmarrig chokladkaka till efterrätt. Vi fick gosat med deras nya valp Tilda med, så himla liten och söt!! Jättetrevligt var det.
Schlagern däremot var väl ingen höjdare. Riktigt tråkig för att vara ärlig. Inte många bra låtar heller, och usch va lång röstningen är. Tur Björn Gustavsson var där och förgyllde kvällen!! Blev förvånad att Sverige inte kom bättre, för detta året trodde jag faktikst vi hade en chans, trodde det var en sån låt som skulle gå hem. Men men, så är det...

image434
Kan man verkligen vara så här söt??

    
                                                                                        
  
Casper


Kikki med sina bebisar


Gustav

Alla var hyfsat uttråkade under mellanakten
image440
Som sagt, röstningen var låååång....

Nyttig lördag!

Känner mig väldigt nyttig idag, jag och Daniel har varit ute på en riktig långpromenad, över en timme. Vi gick en runda vi gått förr, över till andra sidan ån. Jättefint är där, och vi såg en massa söta ankungar.
Sen cyklade vi till Ica, och nu ska vi ha lunch. För mig blir det en smoothie på jordgubbar, mango, ananas, melon och yoghurt, och så lite riktig melon och ananas sidanom. Känns nästan som min och Elins resa, vi åt melon och ananas hela tiden!!

Ikväll blir det grillning och schlager hos Kikki och Johan. Elin och Tina kommer också och så ska vi få se deras nya valp, Tilda. De hämtade den igår så hon är pytteliten!

Ha en härlig helg!

Bloggen har ju fyllt 1 år!

Ikväll har jag fått värsta städdillet, så nu har jag städat (eller plockat undan, tyckte det var lite sent för dammsugning), och nu har jag börjat packa. Spännande fredag va?
Det märks kanske att jag inte gör nåt speciellt ikväll, för det är tredje inlägget för kvällen :-)

Men jag kom på nu, när jag satt och kollade igenom bloggen, att jag har haft den mer än 1 år nu!! Första inlägget skrev jag 6 maj 2007. Och sen dess har det blivit MÅNGA fler... Men det är kul ( ialla fall för mig själv) att gå tillbaka och kolla vad som hände då. Blir ju som en dagbok!

Detta fotot var det första jag satte in. Snacka om att Molly blivit större. Hon va ju bara en liten bebis då.

image1

Detta gör vi i skolan

Så här går det till när vi har dramalektion på lärarutbildningen:

 http://homeweb.mah.se/~lumaol/mikael.mov


Bästaste Daniel!

Ikväll är Daniel ute med jobb och roar sig, och har lämnat sin gravida fru alldels ensam hemma... Men hon lider inte för det, för han var så söt så han lämnade en ros till mig på köksbordet innan han gick, tillsammans med ett litet gulligt kort! Han är bäst helt enkelt. Och dessutom är jag ju aldrig ensam nu :-)

Vår lilla hemlis...

Just nu är jag i en riktig mys-fas i graviditeten. Älskar min bebismage och den har inte blivit jobbigt stor än. Men det mysigaste är ändå sparkarna från lilla kotten. Igår satt jag på ett lite halvtråkigt möte och plötsligt börjar bebis sparka jättemycket på högersidan! Så jag satt där och buffade tillbaka och fick mer sparkar. Och ingen mer än vi två märker det, vår lilla hemlis! Och på kvällarna får såklart Daniel också vara med och buffa lite...

Ska bli fri från mitt beroende...

Kan ju inte säga att jag har så mycket laster direkt, röker inte, snusar inte och det har inte varit så himla svårt att va utan alkohol nu (men visst hade ett glas vin suttit fint...).  Men mitt beroende sista tiden har varit COCA-COLA! Både vanlig och Zero....men nu är det slut på det! Måste avgifta mig. Så nu har jag slutat dricka cola. Har inte druckit sen...hmmm....ojdå, tisdagslunch. Ok, så det har inte varat så länge, men är inne på den andra dagen nu i alla fall. Är väldigt sugen...men det ska gå!


Vattengympa!

Nu har jag varit på något som jag aldrig upplevt förr...vattengympa för gravida! En rätt rolig syn, alla tjejer i bikini och med stora magar i varierande storlekar. När jag såg några av de som är nära födsel och hur sprickfärdiga de är så förstår jag att det nog kan bli rätt tufft om det blir en varm sommar.... Men samtidigt vill jag ha fint väder, man kan ju alltid sitta i skuggan. Eller så köper jag en liten plaskpool och bor i under sommaren!!
Det var iaf väldigt skön träning, så det ska jag fortsätta med. Tyvärr är det bara en månad till sen stänger poolen några veckor. Det är det störiga emd att få barn precis efter sommaren, allt har ju sommaruppehåll.

Förresten, som om vi inte har tillräckligt att lägga pengar på just nu... Växellådan på Polon är kass, ca 15.000 för lagning!! Alltid lika kul med bilar....

Och så ett litet skratt så här på onsdagkvällen...
http://www.youtube.com/watch?v=bj0Ma2CsHME

Back to school...

Så, idag var det dags att återgå till skolan efter praktiken. Hård dag med grupparbete väntade. 8.15 till 17 stod det på schemat: Men vi tog lite sovmorgon och började kl. 9 istället. Vi får ju inte ta ut oss totalt ju! Det blev massa snack, eftersom det var ett tag sen vi sågs. Sen tog vi itu med arbetet...och insåg att det inte var så mycket mer att göra i skolan. Bara lite smågrejer kvar som var och en gör hemma. Så istället blev det lunch/fika på Espresso House och ännu mer snack.
Sen var det ca 10 minuters möte med alla BUV:are (vår inriktning) om att vi ska bli två klasser mindre till hösten. Vi är 10 nu, ska bli 8... det rörde ju inte mig eftersom jag inte är där i höst men jag följde med som stöd till de andra:-) Det blev iaf så att vår klass är en av de som ska splittras, men Alex, Malin och Emelie fick gå kvar i samma. Skönt för de, och skönt för mig när jag ska komma och hälsa på och luncha med dem!
Insåg idag att det bara är 4 dagar kvar vi ska vara på skolan innan vi slutar!! Resten är självstudiedagar. Sen är det slut med vår lilla kvartett. *Sorgligt* Kommer sakna er, tjejer!!

image433

Helgen slut...och jag med!

Efter en natt med Molly här, där hon sov sådär och dessutom vaknade halv 6 så har jag verkligen insett att det inte är förlossningen jag ska oroa mig för utan alla nätter utan sömn! Hur fasen klarar man det?? Jag sov typ 4 timmar inatt, och i mitt ganska sömniga tillstånd just nu så är det alldeles för lite. När jag och Molly var ute på förmiddagen så somnade Molly, så jag ställde vagnen på baksidan av vårt hus och la mig sidanom och läste. Men det dröjde inte länge innan jag med sov!! Vaknade när Louise kom för att hämta Molly! Men i lilla Kävlinge, och dessutom bakom huset så kändes det inte som att det var nån jätterisk att nån skulle komma och ta Molly.

Kalas för Louise ikväll, hon fyller år imon. Kul att träffa familjen, idag var alla med. Vi är många nu! Och fler blir det snart :-)

Nu ska jag sova. Godnatt!

Lite mer bloggande...

Daniel är uppe på jobb på larm och Molly ligger som sagt och sover så plötsligt blev jag ensam ett tag. Passar på att blogga lite till.

Kan berätta om min mysiga fredag. Sista dagen på praktiken igår..lite trist för man har ju fastnat för barnen! Hade med mig glass till barnen och äpplekaka till personalen och bjöd på. Slutade redan 12 och Daniel var ledig, så vi tog en tur ner till Ikea. Nu inför flytten blir det väl några besök dit... Ska ha lite nya möbler och det är kul att gå och planera. Sen åkte vi in till stan. Vi skulle äta lunch, men eftersom klockan redan hunnit bli 3 och vi var jättehungriga så blev det riktig middag istället. Blev planka på Mando....MUMS! Sen kom Daniel på att vi kunde ringa och kolla var Elin var, för hon var också ledig och skulle klippa sig i Malmö. Då visade det sig att hon satt på Lilla Torg så vi gick dit, och drack kaffe med henne på Pronto. Sen blev det vidare hem till mamma och pappa. Satt ute i solen på terassen och spelade några rundor King. Mysigt!

Daniel hade larm på kvällen och jag var helt slut efter praktiken, och skulle ju dessutom upp och passa Molly idag så det blev en hemmakväll med tidig läggdags.  Började packa litegrann, det är ju inte så länge kvar till flytten nu....

Mysdag med Molly

Idag har jag passat världens sötaste Molly hela dagen. Jag tog tåget in imorse och mötte Louise och Molly i stan innan Louise skulle börja jobba. Efter ett tag kom Anna med till stan. Vi gick bort till sagolekplatsen vid stadsbiblioteket och lekte nån timme. Toppen, tyckte Molly och även vi. Där var faktiskt riktigt bra, inhängnat och med en massa kul. När det närmade sig lunchdags för Molly gick vi in på stadsbibliotekets cafe och tog lite dricka till oss och värmde mat till Molly. Sen somnade hon gott, så vi gick en runda i Kungsparken innan det blev sallad på Smaklöken på Lilla Torg för oss. Vi gick runt lite till på stan, innan det var dags att säga hejdå till Anna och ta tåget tillbaka till Kävlinge.
Daniel var lite sen från jobb, så middagen blev lite försenad och det var nog enda gången idag Molly kinkade. Men när Daniel kom hem blev hon glad igen, och med lite mat och Molly Mus på tv:n så var kvällen räddad. En runda med Bugaboon hann vi också med, var ju tvungna att provköra vår vagn!! Och den fick tummen upp av Molly.
Efter ytterligare lite Molly Mus, lite välling och mys med Daniel så var det dags att sova och det gick fort! Nu ligger hon och sover så sött.
Hade tyvärr inte kameran med till stan idag, så det är bara foto från eftermiddagen/kvällen.

image424
Man måste ju få ta igen sig efter en hård dag på stan....
Att klättra upp för stolar är ju inga problem....
Hur enkelt som helst!
Uppe!
Men här blev nog något fel...
Ute och provkör vagnen. Känns bättre att göra det med ett barn i än en nalle!
Molly-Gudfar mys
Om man fryser är det bra med stora tröjor!
Vällingdags!

Lite gravidnytt...

Lite info om min graviditet just nu! Är nu i vecka 24, vilket betyder att jag har gått 23 hela veckor + några dagar. Är i sjätte månaden. 
Just nu väger bebisen ungefär 530 gram. Den är 21 cm lång mellan huvud och stjärt och ungefär 30 cm totalt. Den börjar mer och mer se ut som en "riktig" bebis, och snart skulle den kunna födas och överleva...men vara väldigt, väldigt liten.

Så här ser magen ut nu. Den växer och växer....
image423

Vi har blivit med spjälsäng nu med. Vi köpte en begagnad av Annika som jag praktiserar med. Bra att kunna spara lite pengar på sånt, för en spjälsäng är en spjälsäng, känns inte som att vi behöver nåt speciellt.

Lite annat bebisnytt...idag fick Veronika en liten flicka. Stort grattis från oss!

Klantiga jag...

Klockan är tio i 8 och egentligen skulle jag cyklat till praktiken vid det här laget.. Men istället sitter jag och väntar på att Daniel ska komma hem med mina nycklar. Jag glömde de i polon igår, och nu hade såklart Daniel tagit polon idag. Så jag kan inte låsa. Dessutom har vi hela torkrummet fullt av tvätt som vi måste ta upp för nån annan ska tvätta nu, och jag har inte nycklen ner i källaren heller. Så Daniel är så snäll att han kommer hem med nycklarna. Men nu får jag vänta på honom så att jag får nycklarna så att jag kan komma in i eftermiddag....hmm....rörigt. Klantigt av mig i alla fall.

Vet att jag har varit kass på att blogga sista veckan, men det beror på vädret. Har ju inte velat vara inne sista tiden! Dessutom tar praktiken på krafterna, är helt slut när jag kommer hem! Men kul är det.

Nu tror jag snart Daniel kommer så jag får göra mig redo. Ha en bra dag!

Konstigt...

Skrev och publicerade detta igårkväll men det kom aldrig in...provar igen!

Har haft en riktig myskväll med Daniel. Vi skulle grilla, men eftersom det var så himla fint väder så bestämde vi oss för att gå ner till ån istället för att grilla här hemma. Så vi packade med oss mat, grill, dricka, backgammon och lite filtar. Åt grillat kött och pastasallad, mums!! Sen hade vi lite färska jordgubbar och kaffe också med oss. Så det blev en riktig myskväll! Tyvärr var det en man med röjsåg som passade på att röja en massa runt där vi satt, och det hörs ju inte så mycket....
Men det var fint där nere iaf, älskar att sitta där nere och titta på vattnet. Det är bra att bo i Kävlinge!!

Myssöndag

Har precis kommit hem från Malmö, bjöd hem oss till mamma och pappa på grillning. Familjen Bårdén var också där och så var lillebror hemma. Kul att träffa alla. Vi åt flintastek, älskar det! Sen busade vi med Molly ute på gården, hon är verkligen jätterolig nu. Snackar hela tiden och man börjar förstå en del av hennes ord nu. När de hade åkt hem så spelade jag, Daniel, Peter, pappa och Nille lite King. Roligt kortspel...speciellt eftersom jag vann både gångerna!
Nu ska  jag tigga lite massage av Daniel, tror min rygg behöver det. Imon börjar praktiken....kul.


   
   
 
     
Molly äter jättechokladkaka....

....men inte riktigt hela biten!!

Blir så glad...

...när jag ser detta klippet!!!


Peter har redan sagt att han ska lära vår lilla bebis det så småningom! Visst kan man inte låta bli att skratta!?


Härlig lördag

Som jag skrev igår så skulle vi ju ut och paddla kanot. Vi hade riktig tur med vädret, en härlig dag att vara ute på sjöss (eller på ån iaf). Vi utgick från Lödde, och jag o Danne delade en kanot, Anna o Lina tog en och så tog Pelle en kajak. Det gick riktigt bra att paddla, även om det var lite strömt ibland! Vi var nog alla inne och krockade med en hel del träd, även om Anna o Lina nog tog rekordet! Var där ett träd så hamnade de snart i det!! Vid ett tillfälle hade vi det så motströms så fast både jag och Daniel paddlade allt vi orkade så stod vi helt stilla. De andra trodde vi hade kört på grund! Men vi klarade det, och kom nästan ända till Furulund. Då vände vi och hittade en äng att ha picknick på. Mysigt att sitta ute i solen och fika. Väl tillbaka i Lödde var vi alla ganska möra av paddlandet. Det blev hem om och sova en stund och duscha, och så vidare ner till Malmö för att träffas igen. Då blev det middag på Elysée, gott!

                


Hade tyvärr en riktigt kass natt, kunde verkligen inte somna. Hade halsbränna som tusan (berodde väl på maten), har haft det sista veckorna men aldrig som inatt. Kom bara inte till ro. Tror jag somnade vid 4 eller nåt. Sen vaknade jag hela tiden. Skulle börjat jobba 7 idag, men fick sjuka mig för jag hade inte sovit mycket vid det laget. Klockan 8 var jag så frustrerad vid att vakna hela tiden så jag gick upp, Daniel var med uppe. Tog inte många minuter så somnade jag på soffan och sov till 11. Skumt att vara gravid ibland....

Ledig lördag...och det är SOL!!

För en gångs skull har jag och Daniel ledig lördag ihop. Så härligt! Vaknade av oss själva, och så rullade jag upp och öppnade fönstret så vi låg bara kvar och lyssnade på fåglarna och tittade på den fina blå himmlen. Daniel låg och försökte lyssna på bebisen, och hoppades på en spark i örat. Men hittills är det fortfarande bara jag som känt den utanpå.

Nu har vi precis handlat frukost och ska snart äta, och sen är det dags att bege sig ut på Kävlingeån med Pelle, Anna och Lina. Vi ska paddla kanot! Kul!! Sen ikväll ska vi ut och äta med samma personer. Pelle åker ju snart till Afghanistan så sen dröjer det länge till vi träffar han igen.

Igår var vi ute med Lynn och Fredrik. de missade mitt 25-årskalas, så nu blev det detta istället. Åt på Jensens, och sen blev det kaffe och cheesecake på Pronto på Lilla Torg. Väldigt gott, och trevligt att träffas.

Ha en härlig helg! Kram

Ny månad .... snart sommar!

Ja nu kan man väl lätt säga att våren har kommit, även om det var en tråkig dag idag rent vädermässigt. Men då kunde man ju ha det som ursäkt för att ligga inne och kolla film!! Såg två dansfilmer idag, Hairspray och Save the last dance 2. Båda två var riktigt bra tyckte jag, kul med dansfilmer.

Har inte bloggat nåt i veckan, och det beror på att vår dator har stått nere i källaren (den bärbara är fortfarande på lagning). Vi hade ju visning här i måndags och då skulle här ju vara fint och undanplockat. Städade och putsade fönster och hela faderullan i söndags. Visningen hade gått bra, här var 20 olika och tittade. I tisdags kom där inga bud och jag kände mig lite orolig. Inte så att jag inte trodde vi skulle få den såld, men man vet ju aldrig. Sen i onsdags hörde vi först inget, men på eftermiddagen ringde vår mäklare och då var budgivningen igång. 500.000 var den uppe i då! Och utgångspriset var 400'. Trodde nästan det skulle ta slut där, men efter ett tag ringde han igen och sa att det var slut. Och slutbudet låg på 610.000!!! Kan inte fatta det...vi tänkte att om vi hade tur kanske vi kunde få 500.000 för den. Men detta kunde vi aldrig tro. Så vi är ganska nöjda för tillfället.

Valborg var lugn för vår del, så är det när den ena är gravid och den andra jobbar 1 maj. Familjen Bårdén kom upp och vi beställde kinamat. Hade tänkt gå och kolla bål men vi orkade inte så vi stannade hemma och spelade kort.

En ny magbild kanske...vecka 22 nu. Bebisen ska nu väga runt 400 gram. Jag känner den lite grann varje dag nu, små buffar lite då och då. Väntar fortfarande på att Daniel ska få känna. Men han har ju sin nya leksak (vagnen) att ägna sig åt.  Lägger in från vecka 18 med så kan ni se om där är nån skillnad...

   image387
               Vecka 18                image411                                                                           
                           Vecka 22
     

RSS 2.0