Kolla vad jag gjort!

Glömde ju sätta in bilden på vad jag sydde igår! Var på Stoff & Stil med KIkki i fredags och då köpte jag mönster till en bebis-omlotttröja, och en sån blev det. Bara banden som saknas nu:



Daniel blev helt imponerad, han trodde inte det skulle bli nåt av det fick han erkänna sen!!
Sydde lite annat med, överdrag till en madrass, lakan och en liten filt, men inget som behövs bilder på.
Knäca en nål på maskinen lyckades jag också med...

Två veckor ledighet avklarat....BEBIS kom nu!!!

Ja, börjar fakiskt så smått känna att det kan vara dags för bebisen att komma ut och visa sig nu! Nu har jag hunnit njuta av lite ledighet, städat en massa, lagat mat och lagt i frysen, sytt saker, träffat folk, spelat en massa PlayStation och snart sett slut hela Sex and the city-boxen. Det räcker, nu vill jag snusa bebis!!

Helgen har varit lugn, jag och Daniel var inne i Lund i fredags och åt på Times Steakhouse som ligger precis vid stationen. Riktigt gott. Lite GuitarHero hann vi också med under kvällen :-)

Haha, så här rockar man när man är höggravid...bara att lägga gitarren utanpå magen!

Igår, lördag, passade jag Molly på förmiddagen. Vi var mest ute i det fina vädret och kollade även in höstmarknaden här i Kävlinge. Inte så mycket att se....men vi hittade ett ställe där de trimmade en hund och hade burar med olika djur, bl.a. råttor. Så där trivdes Molly!! När hon skulle sova fick hon låna bebisens snutte-ko (Molly har en likadan i zebra). Sen när hon väl mornat sig så gav hon den till mig och sa "Bobos". Hon har koll!











Sen hade vi en riktig pensionärs-kväll (eller en i-väntan-på-bebis-kväll), jag satt och sydde och Daniel löste korsord :-) Kvällen slutade med att Daniel fick larm kvart i 10 så det vara bara att sätta sig i bilen och köra upp till Böketofta.


Daniel i bilen halv 12 på natten...

Stackars bebis!

Har läst en del om att det är såååå bra för bebisen i magen att sjunga för den, att den tycker om att höra sång. Det är mycket möjligt, men frågan är hur mycket bebisen uppskattar att lyssna på sin mamma och pappa när de sjunger med i hela "Bohemian Rhapsody" med Queen i bilen. Högt var det, och speciellt vackert var det....nog inte. Men lilla Kotten får nog bara vänja sig vid det, så kommer det va att vara barn till oss!

Igår brände jag lite skivor med musik jag vill ha med till förlossningen. Igår i bilen lyssnade vi igenom en av dem. Då kom "I could walk 500 miles", och ni som vet hur den går vet att det är omöjligt att sitta still till den. Så nu har jag en bild av förlossningen där jag ligger helt slut av smärta och trötthet, och så kommer den låten och plötsligt börjar jag dansa så smått. Och hela bilden slutar med att alla i förlossningsrummet dansar runt och sjunger. Plötsligt blev min förlossning till en musikal!

Skillnad??


Vecka 11


Vecka 39

Kan inte sova....

Efter att ha legat sömnlös i 1 timme bestämde jag mig för att gå upp ett tag. Så nu sitter jag här ensam i mörkret, Eller helt ensam är jag inte....har en kvällspigg bebis i magen som håller mig sällskap. Den ligger där inne och buffar och har sig och verkar tycka att det är toppen att vi är uppe så här sent. Hmm....känns som att den brås på sin mamma där...

Imon åker mamma och pappa till Azorerna. Lyx!! Får vi se om bebisen hinner komma innan de kommer hem. Men det tror jag inte.

Ikväll var Kikki och Johan här, och så klart Theo och Tilda. Tilda har blivit så stor, men är ju fortfarande otroligt söt!





Dags att göra ett nytt sömnförsök. Godnatt!

Återigen en dag i Malmö

Blev en liten tripp till Malmö idag igen. Körde först och fixade datorn. Det visade sig att det räckte med att trycka till ordentligt så hamnade tangenterna rätt.


Sen träffade jag Louise och Molly. Vi gick och fikade på Bagericaféet och sen gick vi lite i affärer. patrik kom också och mötte oss. Efter lite shopping var det dags för Molly att gå till frisören. Hon har ju så fina blonda lockar, men de blir tyvärr lite trassliga så det var dags att kapa lite. Hon var jätteduktig och blev så fin så!

Ikväll kommer Kikki och Johan och vovvarna hit. Roligt!

  Molly tar igen sig under shoppingen

 Så här ser lite, lite ut

 Före klippning

  Molly ser lätt skeptisk ut



 Färdig!!


Bilder

Har installerat kameraprogrammet till den nya kameran  på denna datorn nu, så nu ahr jag kunnat lägga över bilder. Här kommer några blandade:


Magen nu i vecka 39 (jag vet att jag ser sleden ut i övrigt på denna bilden)


Molly med kusin-Bobo och syskon-Bobo


Molly med sina fina lockar och ankor!


Buzz med Krille och Kajsa


Daniel spelar GuitarHero...väldigt koncentrerad!


Söta Kajsa!!

I väntan på bebis får vi nöja oss med en TV

Glömde skriva om vårt klipp idag. Vi har ett tag funderat på att ha en tv i sovrummet, typ en 20-22 tummare. Så idag åkte vi till MediaMarkt och de billigaste 22-tums var runt 5500:- Gick in på Elgiganten med och där hade de just nu en prissänkt 22" för 3999:-, vilket var helt ok. Men så hade de inga på lager, och när Daniel började snacka om att vi nog åkte till Center Syd istället så sa försäljaren att om vi kunde vänta på den till måndag så fick vi den för 3500:- istället! Inte helt fel att spara 500 kr så där bara. Så på måndag får vi vår nya tv. Återstår att se om bebisen hinner slå den ;-)

Måste berätta en gullig sak med... Idag var jag och Daniel nere i Malmö och träffade Louise och Molly, och vår kusin Linda. När vi skulle gå så vinkade Molly till mig och sa "Hejdå Jenny". Sen vinkade hon och sa hejdå till Daniel. Sist tittade hon på min mage och sa "Hejdå Bobo". Hon är ju för go!

Den bärbara är hemma igen....

Efter den tredje lagningen så har vi fått hem den bärbara datorn igen. Vi fick ingen ny, utan samma. Men denna gången har de gjort en annan åtgärd än de andra två gångerna så kanske de har lyckats nu?? Men varför ska det funka helt bra, det första jag upptäckte efter att ha slagit på den är att tangentbordet (om det nu kallas så på en bärbar) är löst i ena hörnan så när man skriver så studsar det liksom...så nu blir det att åka tillbaka imon igen, och hoppas att de kan fixa detta i affären. Ville nästan gråta en liten tår när jag upptäckte det. Speciellt eftersom jag samtidigt har fått en "tagg" på en tand som jag hela tiden rispar tungan mot.  Ja, ibland är livet tufft....men så precis i rätt ögonblick så fick jag en puff från bebisen och då är allt ganska fantastiskt ändå!


Så var måndagen slut...

Sitter och lyssnar på Daniel när han spelar GuitarHero och väntar på att vi ska sova. Daniel är rätt grym på det, ganska mycket bättre än jag är, tyvärr. Som tur är så brukar jag vinna över honom på Buzz så det jämnar väl ut sig. Nä, vi är inte speciellt tävlingsinriktade, han och jag.

Har haft en mysig måndag, mamma var här innan idag och hade med sig lunchfika. Vi satt mest och snackade, trevligt att hon kom upp.

Ikväll var Krille och Kajsa här. Även de hade med sig fika, så jag har mest blivit bortskämd idag!! Blev lite Buzz-spelande med dem, perfekt sällskapsspel ju!! Jag vann, vilket resulterade i att Daniel kastade kuddar på mig (på sin gravida fru....hmmm).

Nu håller jag tummarna för att jag ska sova riktigt gott inatt. Imon är Daniel ledig, ska bli skönt att vara lediga ihop.

Uppdaterad lista

Här kommer listan på gissningar igen, har fått in någon ny ju. Ni som inte gissat....glöm inte bort att göra det!!

Jenny (jag): 12 sept. 06.55. 3890 g, 52 cm
Daniel: 3 sept. 14.22. 3872 g, 51 cm
Louise: 10 sept. 18.30. 3874 g, 51 cm
Alexandra: 6 sept. 9.30. 4000 g, 49 cm
Anna: 3 sept. 07.37. 3253 g, 50 cm
Malin: 4 sept. 06.15. 3680 g, 50 cm
Mamma: 8 sept. 08.15. 3980 g, 51 cm
Lina: 2 sept. 01.45. 3395 g, 49 cm
Peter: 9 sept. 13.47. 3640 g, 49 cm

Kikki: 12 sept. 20.05. 3890 g, 52 cm
Tina: 5 sept. 04.58. 3760 g, 51 cm
Daniels mamma: 12 sept, 08.55. 3790 g, 52 cm
Elin: 10 sept. 03.50. 3735 g, 48 cm.
Camilla B: 11 sept. 02.45. 3654 g, 49 cm
Sofia på FL: 8 sept. 3890 g, 52 cm


Psst....

Vet ni vad jag precis kom på?? Helt sjukt, men det är 12 (TOLV!!) dagar kvar till bebisens beräknade ankomst.... Sen att det kan bli ytterligare 2-3 veckor innan den faktiskt kommer tänker vi inte på nu!

Vecka 2 av ledigheten inledd

Ja, andra veckan som jag är ledig nu. Börjar verkligen trivas med det här att vara ledig! Tog nog några dagar att komma in i det och inte känna mig rastlös hela tiden, men nu tycker jag det är riktigt skönt! Denna veckan är dessutom Daniel ledig två dagar och en massa saker inplanerade så det känns roligt. Snart kommer mamma hit på lite fika och ikväll kommer Krille och Kajsa upp. Så det är fullt upp idag...

Vill bara bli av med förkylningen nu, för nätterna just nu är skit! Har svårt att somna och så fort jag somnar så vaknar jag antingen av att jag är varm eller fryser, behöver snyta mig, ta nässpray, halsbrännetabletter, gå på toa....höggravid och förkyld är helt enkelt ingen bra kombination. Men snart är det slut och då ska jag äntligen få sova gott om nätterna igen....eller, ja....

Fisktittande och en varm Jenny

Efter en dag spenderad på soffan tyckte Daniel att vi borde komma ut lite, eftersom det var så fint väder. Så vi kokade kaffe och tog med oss ner till ån och hittade en tom brygga att sitta på. Sen satt vi där en god stund i solskenet och drack kaffe och kollade på fiskar. Såna stunder känner jag hur bra jag trvis där vi bor och att vi hamnat just här.

På vägen hem gick vi en runda i områdena runt där vi bor. Men promenad och sol och stor mage gick inte helt ihop så snacka om att jag blev varm! Och andfådd...pulsen är hyfsat hög nu. Men så är jag ju i vecka 39....SNART BEBIS!!!

Förkyld :-(

Har åkt på en förkylning och tycker ganska synd om mig själv. Inte nog med att jag redan vaknar en massa på nätterna, nu inatt vaknade jag av halsont och att jag behövde snyta mig. Men det positiva är att nu går jag inte och hoppas på att bebis ska titta ut, vill helst må lite bättre innan jag ska föda. Så därför håller jag tummarna att den stannar ett tag till. Då borde tiden gå snabbare med :-D

Så idag blir en riktig hemmadag på soffan. Jag håller på att beta av Sex and the City-boxen (för typ fjärde gången) och nu har jag fått Daniel också att titta. Dags att gå på säsong 5 nu. Den serien är nog den bästa nånsin!

Fredagkväll

Riktig slappekväll hemma här ikväll. Elin kom till oss och åt middag, det blev kasslergryta. Mumsigt!
Sen resten av kvällen har vi spelat Buzz och ätit en massa godis. Nu har vi spelat så mycket Buzz så snart måste jag köpa ett spel till.



Innan idag var Caroline här, väldigt trevligt att träffa henne!

Glömde förresten skriva innan att vi köpte en ny kamera igår...en liten en. Alltså inte extremt liten, men liten jämfört med vår stora :-) Till Daniels stora förfäran blev det en rosa! Det var den enda färgen som var kvar av den modellen. Så han får stå ut helt enkelt.

Daniel har fått för sig att han ska upp och kolla pingis med Jörgen Persson kl 4 inatt. Får väl se hur det blir med det....

Fredag!

Börjar komma in i det här med att vara ledig och tycker nu att det är väldigt skönt! Idag kommer Caroline hit på lunch och ska kolla lägenheten, kul när det händer något varje dag.

Igår träffade jag Veronika och lilla Nelli. Så himla söt! Vi var runt i lite affärer och kollade bebiskläder, där är så mycket fint jag hade velat handla! men har sagt att jag inte ska köpa mer nu innan bebisen kommer. Har ju en del i de minsta storlekarna redan....

Igårkväll var Daniel riktigt duktig här hemma, fick upp några hyllor och ljushållare på väggarna, och så satte han fast en massa sladdar som bara legat här. Så det blir mer och mer färdigt här hemma.

Ha en trevlig fredag och helg!

Drömmar

En lite speciell grej med att vara gravid (iaf för mig) är att jag drömmer så otroligt mycket. Så mycket så att jag vaknar av mina egna drömmar och är helt inne i dem. Inatt har jag drömt om att jag jobbade i djuraffären (det stämmer kanske att man ska va borta från jobb i minst 1 vecka innan man släpper det!) och att jag åkte en massa hiss på Scandic i Göteborg. Hmm....undrar vad det betyder??

Idag är det 16 dagar kvar till beräknad födelse för lille Kotten (Bobo, Ärtan, plutten...ja kärt barn har många namn). Känner absolut inget som kan tyda på att det är på G, och är ganska inställd på att inte föda innan BF, förmodligen blir det snarare efteråt. Men vem vet, helt plöstligt smäller det kanske!?!

Lovar att rapportera i bloggen iaf...

Duktiga jag!

Idag har jag varit väldigt duktig om jag får säga det själv!!
Var uppe tidigt imorse och tvättade. Vek t.om. all tvätt med en gång och la in, och så bäddade jag om sängen. Sen har jag städat lite här hemma, gjort fint i köket, varit och storhandlat på Maxi och så var jag inne på Center Syd och handlade lite. Blev en del praktiska saker nu till livet efter bebisen har kommit, som amnings-bh, några amningslinne, ett par mysbyxor som jag kan ha nu sista tiden och första tiden efter förlossning (gissar att man inte direkt kommer i vanliga byxorna med en gång). Hittade en jättegullig overall till bebisen i brunt teddybjörnsmaterial, hade 30% på Lindex så det var bara att passa på.

Ikväll gjorde vi lax till middag, mums va gott! Sen har vi byggt ihop vår nya hylla till bebisens rum, som vi köpte igår. Blev riktigt bra! Kan lägga in bild imon.

Så det har varit en produktiv dag...det är väl det här boandet som börjat komma igång :-) Och så har man fått uppleva ett världsrekord idag också, inte fy skam.

Sov gott!! 

Dag 2 på ledigheten

Ja då har man fördrivit två dagar av ledigheten. Har redan märkt att jag nog får boka in en del saker för att inte bli för rastlös. Att bara ligga på soffan och kolla tv är toppen när man bara har en dag ledigt, men när man vet att ledigheten är hyfsat lång (eller ja, jag har ingen aning om hur lång den blir!) så blir det mest trist. Tur det är OS iaf.

Efter en dag med en massa friidrott på tv, och även en del Sex and the City, så var det rätt skönt att lämna lägenheten framåt kvällen. När Daniel kom hem körde vi ner till Malmö och träffade Anna på festivalen. Vi åt lite gott, och gick runt lite och sen sa vi hejdå till henne och körde till Ikea. Det var pressat schema, för vi kom dit 18.30 och Daniel hade fotboll i Lund 19.30. Men en halvtimme och 1700 kr senare var vi klara där, så vi hann till fotbollen. Och det var tur jag följde med just denna  matchen för de vann med 4-2. Så det var kul!

Gissningar

Här kommer de gissningar jag fått in.

Jenny (jag): 12 sept. 06.55. 3890 g, 52 cm
Daniel: 3 sept. 14.22. 3872 g, 51 cm
Louise: 10 sept. 18.30. 3874 g, 51 cm
Alexandra: 6 sept. 9.30. 4000 g, 49 cm
Anna: 3 sept. 07.37. 3253 g, 50 cm
Malin: 4 sept. 06.15. 3680 g, 50 cm
Mamma: 8 sept. 08.15. 3980 g, 51 cm
Lina: 2 sept. 01.45. 3395 g, 49 cm
Peter: 9 sept. 13.47. 3640 g, 49 cm

Kikki: 12 sept. 20.05. 3890 g, 52 cm
Tina: 5 sept. 04.58. 3760 g, 51 cm
Daniels mamma: 12 sept, 08.55. 3790 g, 52 cm
Sofia på FL: 8 sept. 3890 g, 52 cm

Ok, det är alla som gissat än så länge. är det fler som vill är det bara att skriva i kommentarerna så sätter jag in er.
Jämför mitt och Kikkis tips! Haha, inte mycket som skiljer. 3890 g och 52 cm verkar vara populärt...


Bristningar :-(

Har upptäckt mina första bristningar på magen. Började nästan tro att jag skulle slippa, men det är väl nu på slutet de kommer, när magen är som mest utspänd. Små, röda streck sidanom naveln...hoppas inte de blir mycket värre. Men jag får väl se det som Daniel sa det, nu har jag ett minne av att ha varit gravid :-) Som om inte bebisen skulle vara minne nog!


Ledig!

Så, nu har mammaledigheten börjat! Eller ja, jag är ju inte mamma än, men ledig iaf.Inget jobb eller skola på ett år nu...men det blir väl en del jobb med en liten bebis med, har jag hört det ryktas om ;-)

Så nu är det bara att hitta grejer att fylla dagarna med, samtidigt som jag ska försöka ta det lugnt och vila. Tänkte ha sovmorgon idag och ställde inte klockan, och när vaknade jag?? 7.20! Det gör jag ju aldrig. Så ingen sovmorgon där inte. Men jag var väl utvilad...hur jag nu kunde va det efter en sån natt. Riktigt dålig natt, tror att jag vaknade 4 ggr av halsbränna och fick ta tabletter, några toabesök och såmassor av drömmar hela tiden.
Men det är väl bara att vänja sig :-)

Bebis = Abba-fan!?

Tror att vår bebis har en viss böjning åt Abba-musik. Ikväll var jag och såg Mamma Mia med blivande morföräldrarna och blivande lektant Anna, och lilla plutten rörde sig konstant! Dansade loss rejält där inne till tonerna av Dancing Queen och alla de andra låtarna. Men det var inte bara bebis som hade svårt att vara stilla till filmen, även mamma (min mamma, inte bebins mamma) satt och smådansade. Så till den grad att pappa fick be henne sitta stilla för att hela bänkraden skakade :-)
Och hur var filmen? Riktigt bra faktiskt, bra musik och bra skådisar. Kan rekommendera er att se den.


Mindre än 3 veckor kvar!

Vi kommer längre och längre i bebisförberedelserna. Ja, nu börjar vi nog kunna säga att vi är klara i stort sett. I alla fall med det praktiska. Kan man verkligen förbereda sig mentalt på det som komma ska? Det känns mest overkligt att vi inom några ynka veckor kommer ha en liten pluttebebis här hemma som kommer vara helt beroende av mig och Daniel. Nja, det är nog svårt att förbereda sig på.
Nu är i alla fall sängen bäddad och står redo, skötbordet är klart, vagnen står färdig för användning i hallen och vi har packad det mesta av det som ska med till BB. Nu är det bara väntan kvar!


Bebins säng


Vagnen


Riktig kovagn! Det fina lapptäcket har min syster sytt.


Bebisens egen lilla jackhängare


Skötbordet


Passar på att lägga in en bild på vår nya hylla ovanför sängen med.


En bra lördag!

Trots att jag hade jobblördag blev det en ganska trevlig lördag! Jobbade med Kikki hela dagen, och eftersom det är min sista helg så bjöd Grizzly på fika så vi åt rabarberpaj och drack frappino. Gott!! Och så fick jag en present av Linda, chefen, bebiskläder till plutten. Jättefint! Kommer faktiskt sakna dem i affären nu när det snart är dags att sluta.

Kvällen blev en lugn lördag hemma, rätt skönt. Vi grillade (sista för året!?) och pysslade lite med skötbordet och så. Och kollade en del OS såklart. Vid 10 var vi väl nästan redo att lägga oss, vi är inte så kvällspigga här hemma för tillfället :-) Men då ringde Elin och ville ha ut oss på promenad men vi lyckades styra in det på BUzz istället....så hon kom hit och spelade Buzz (frågespel på Playstation) till halv 1 typ. Roligt!

Sen inatt gick jag och Daniel upp 4.50 för att kolla en liten bit idrottshistoria skrivas. Och det gjorde det, Phelps tog sitt åttonde guld i detta OS. Man fick se intervju med hans mamma och systrar, och det var nästan lite märkligt, för jag hade så smått börjat tro att han var framavlad i något laboratorium eller nåt... Synd att Phelps inte är svensk, hans 8 guld hade ju gjort sig för oss. Vi som blir av med medaljer istället för att få några.

Finn 1 (2) fel


Känner mig nästan naken utan mina ringar... känner efter dem hela tiden!
Men lika bra att ta av dem nu, så att jag inte vaknar en morgon med
falukorvar till fingrar och ringar som inte går att ta av!

Dags att tippa!!

Ok, eftersom könet redan är känt för de flesta nu (dock inte för alla, så jag skriver fortfarande inte det här!) så är det ju ingen mening att gissa om det blir en flicka eller pojke. Däremot hade det varit kul om ni vill tippa följande grejer:

*När bebisen föds (datum och tid)
*Vikt och längd

Så får vi se vem som blir närmst! Mamma, Louise, Daniel, Anna, Lina, Malin och Alex behöver inte göra det eftersom ni redan gjort det. Skriv vad ni tror i kommentarerna så samlar jag ihop era gissningar sen i ett inlägg. Så får vi se vem som hamnar närmast...

Lite bilder

Satt och la över bilder från kameran till datorn, och kom på att jag inte lagt in några bilder alls från Göteborg. Har inte så himla många men här kommer några!


Daniel och Molly kollar på något väldigt roligt på Universeum, ser det ut som!


Aha, en "kaa" (anka)


Jättenärbild på Molly


Patrik, Louise, Molly och Daniel på Avenyn

Ja...

Då har vi fått upp den gamla datorn från källaren igen, så nu har vi iaf tillgång till en dator!!

Sista dagarna har mest varit jobb, eller ja, lite annat har väl hänt med. Familjen Bårdén var hos oss i lördagskväll, åt hemmalagad pizza och spelade Buzz. Kul!
Igår var vi hemma hos mamma och pappa, Sandbergs (gamla kompisar till familjen) var där och det var väldigt längesen vi träffade dem så det var roligt. Deras dotter Emma är också gravid, så det blev väl en hel del sånt snack.

Idag är jag ledig och har äntligen fått chansen att kolla lite OS. Håller på att städa och fixa här hemma nu, ikväll kommer mina (f.d.) klasskompisar hit, Alex, Mimman och Malin. Ska bli superkul!!

Är inne på sista jobbveckan nu, jobbar ons, tors, lör och sön. Sen är det ledigt!!!

Vecka 37 nu, var tar tiden vägen?? Mindre än 4 veckor kvar. Längtar, även om det är ganska mysigt att ha bebisen i magen med...

Lite uppdatering från datorlös Jenny

Vår dator är sönder igen, och är inne på lagning. och än så länge har vi inte orkat dra upp den gamla från källaren så därför är jag utan dator nu. Därav den dåliga uppdateringen av bloggen. Sitter på biblioteket i Kävlinge nu för att kolla internet ett tag.
Lite uppdatering på vad som hänt....

*Nu i helgen var vi i Göteborg med Louise, Patrik och Molly. Vi bodde på ett Scandic-hotell som låg ganska nära Nordstan (köpcentrat). Hade två härliga dagar, men en hel del sol faktiskt. Vi lyckades vara inomhus när det regnade. Det blev lite shopping, besök på Liseberg så att Molly fick göra karusell-debut, och ett besök på Universeum. God middag blev det långt om länge på lördagkvällen, efter att vi gått längs med hela Avenyn för att hitta ett ställe som fick plats för både oss och barnvagnen.
Bilder kommer kanske sen, när jag har bättre tillgång till dator.

*Förra tisdagen fick jag en riktig överraskning. Jag och Daniel kom hem från stranden på kvällen och då stod mamma, Louise, Anna, Lina, Malin och Alexandra utanför vårt hus. De hade ordnat lite "baby-shower" för mig. Vi hade det för Louise med, och även för Veronika när hon skulle få Hugo, och det är en mysig grej.
De hade med mat och efterrätt, och så hade vi en liten lek och så fick alla gissa på när bebisen kommer och hur stor den kommer vara och så. Och så fick jag (eller vi, jag, Daniel och bebisen) en massa fina presenter. Kläder, en filt som Louise sytt, några bebisböcker och annat fint.
Tack så mycket tjejer, det var verkligen en jättemysig kväll!!

*Igår köpte vi GuitarHero till Playstation, så nu spelas det för fullt hemma hos oss. Skitkul är det!!

*Är i vecka 36 nu, mindre än 5 veckor till bebisen beräknas komma. Nu längtar jag så fruktansvärt mycket!! Längtar så himla mycket efter att få komma hem med en liten bebis, och bara få mysa ihop vi tre. Har tvättat upp alla bebiskläder nu, tänk att det snart är någon som ska ha dem på sig! Och så ska sängen bäddas, och väskan till BB packas och sen är det mest bara att vänta....och vänta.... tur jag har Guitarhero iaf :-)
9 dagar kvar att jobba nu, sen är jag ledig!

Så, det var lite från mig. Ha det bra!

RSS 2.0