Grymmaste konserten...

Inte för att jag är en van konsertbesökare, men konserten på Sofiero i torsdags med Sahara Hotnights, Timbuktu och The Ark var grymt bra och en av de bästa jag sett.
Det måste ju bli bra när de tre artisterna/banden är bland de jag lyssnar mest på för tillfället.

Konserten började med Sahara Hotnights. Precis när de kom upp på scenen så köpte jag öl. Jag tänkte "bara de nu inte börjar med favvo-låten...." men de gjorde de såklart! Visit to Vienna fick inleda deras del av konserten ch det är ju en riktigt grym låt. De var riktigt bra, precis som jag trodde de skulle va, men jag tror det hade varit lite roligare att se dem på en konsert där folk enbart kommit för deras skull. Nu var de ju bonusbandet och man märkte att det inte var så många i publiken som kan deras låtar och då uteblir det rktiga trycket. Men att Cheek to Cheek är populär för tillfället märtkes helt klart. Men det är ju ett riktigt coolt band, och all cred till ett rockband med tjejer som verkligen kör sin stil. Bra låtar har de med, jag är glad att jag har hunnit lyssna en del på deras senaste så att man hänger med.
Mitt betyg: 3,5 av 5  (Mest för att det riktiga öset inte infann sig, annars hade det blivit minst 4,5)

                

Efter ett bra tags väntande kom då Timbuktu och Damn! in. Timbuk hade gröna pumashorts, en mönstrad poncho och en knallgul mössa. Och så är han typ 2 tollar hög... men helt grym! Han är verkligen lealös, hela krppen rör sig åt alla olika håll när han dansar. Som en liten gummimänniska.
Men va ska man säga; grymma låtar, grymt kompband, grym show, grymt gung....och Timbuktu själv är helt underbar att titta och lyssna på. Det var ren glädje att se honom och man kunde verkligen inte stå stilla. När han drog Det löser sig var det allsång så att de på Skansen borde skämmas!
Mitt betyg: 5

image84
Killen till vänster på bild hade skönaste dansstilen utan tvekan

Slutligen; The Ark. Vi såg ju de på Mejeriet för nån månad sen, och det var väl i stort sett samma grej. Vi stod tyvärr lite för långt bak för att känna den riktig känslan av the Ark, men de är ju verkligen hur bra som helst!
Det enda jag ger minus på är Olas mellansnack. Visst, det är väl lite det som hör till The Ark men efter att ha sett de ganska många gånger börjar allt det där "var dig själv" "kör ut all ondska ur världen" "låt ingen bestämma över dig"-snacket faktiskt bli lite drygt. Så jag efterlyser lite nytt mellansnack. Musiken däremot är ju så bra det blir och med de skivorna de har bakom sig har de verkligen massor med bra låtar att välja på!
Avslutningen är det ju världsklass på; Calleth you, cometh I.
Mitt betyg: 4


image85

Sammanfattning:

Kvällens:
...Coolaste: Trummisen i Sahara Hotnights. Jag ska bli trummis i ett rockband i mitt nästa liv!
....Skönaste: Inleder man med orden "Hallå Helsinghulla"  och har en neongul mössa så får man lätt denna titeln; Timbuktu!
...Glammigaste: Killen med en kort skinnjacka med massor av fransar och ett silverhjärta på bröstet; Ola Salo!
....Bästa låtar: Visit to Vienna (Sahara Hotnights), Kejsaren är naken (Timbuktu) och den lite lugna versionen av  It takes a fool to remain sane (The Ark)
...Snyggaste skor:  Mina och Annas gummistövlar
...Bästa dans: Keyboardspelaren i Damn! (han längst till vänster)
...Godaste: Öl!!!
...Tråkigaste: Kön in....kön til ölen....kön till toan...avskaffa köer omedelbart!!!
....Bästa dans 2: Anna J...ibland under Timbuktus uppträdande var det mer underhållande att titta på Anna....och då är ändå Timbuk jäkligt kul att titta på!

 Min nya idol     Elin i sin nya tröja

 3 lyckliga töser!

 I slutet av konserten    Louise ville bli längre 

 Sara vann biljett på radio och bjöd med Boström

Barnpassning 2 dagar i rad

Eftersom min lilla guddotter Molly har två riktiga karriärister till föräldrar så fick moster rycka in som barnvakt både igår och idag. Inte mig emot, all tid med Molly är underbar!
Igår fick jag dessutom hjälp av min käre make halva dagen. Han kom till Louise och Patrik efter sin lilla utflykt, och då gick vi upp till stan. Molly sov hela vägen upp, och under tiden vi gick  i affärer och tog en fika. Vem har sagt att det är jobbigt att ha barn!? Till slut efter 2 timmars sömn fick vi väcka henne, började ju bli lite oroliga nästan....hon sov som en stock! men sen var hon pigg och glad resten av tiden!
En ny kostym hann det bli till Daniel, en kritstrecksrandig. Snyggt!
Idag hade jag Molly i Kävlinge. Elin kom och lekte med oss ett tag. Världens goaste unge....det är verkligen inte mycket gnäll från henne!

Har inga bilder från de här dagarna så jag sätter in några gamla:

                 

Daniel på väg till Danmark...

Är hemma hos Louise o Patrik nu och passar lilla Molly. Daniel skulle komma hit efter jobb, han tog halv dag idag. Och nu precis ringde han; då har han missat sista avfarten från motorvägen innan bron. Den avfarten där det är massor av skyltar där det står "Sista avfarten i Sverige", "Sista avfarten innan betalstationen" osv. Och blinkande lampor...Vi brukar alltid skoja om det, hur man kan missa det! och nu lyckades han.... Men han skulle snacka med någon där och se om han slipper köra över bron. Annars e han på väg till Danmark nu. Haha inte bara jag som är klumpig i familjen!


Uppdatering!! Han slapp köra över bron... annars hade han väl fått passa på att köpa några backar öl!!

Semester i Dalarna

Som sagt så var vi ju i Dalarna förra veckan. Det var hela familjen, inklusive våra män (Daniel och Patrik) och såklart lilla Molly.
Exakt vad vi  gjorde kan ni läsa i Louises blogg www.mollypoll.blogg.se (lösen och anv.namn får ni maila mig om), där står det väldigt utförigt!
Men här är lite grann:

*Orsa Björnpark; blev ett besök hos björnarna, såg bl.a. den 3.1 m höga Kamtjak-björnen Peter den Store.
*Nusnäs; kan ju inte missa dalahäst-tillverkningen när man väl är i Dalarna!
*Mammas 50-årsdag; som vi firade genom att sjunga för henne och skåla i bubbel på morgonen, och sen åt vi en god middag i Mora på kvällen.
*Sommarrodel i Rättvik; Superkul var det, och efter några åk så gick det riktigt fort. Peter och mamma ramlade dock av sina...
*Midsommarfirande; Var i en liten by och såg när de klädde och reste stången. Ser lite annorlunda ut än i Skåne, och så många som hade folkdräkter. På kvällen lev det midsommarmiddag vid stugan och en och annan nubbe.

Övrigt:
Stugan, och stugområdet var superfina.
Pool hade vi, skönt speciellt med nattadopp.
Hyfsat tur me vädret
Vi såg Vasaloppsmålet (lagom turistigt)
MYCKET kortspel och öl
Massor med gos med Molly Bus (som lärde sig krypa, fick en tredje tand och gör jätteroliga ljud ifrån sig)

 Frukoststopp på vägen upp



 Vår fina stuga, Rönnen

 Syskonskaran

 Så hög var den största björnen (björnen är han längst bak)

 Måste ju sitta på en dalahäst i Nusnäs!

 Och Daniel hittade en dalagris!

 Daniel ska bada

 Vi passade på att klippa Peter....  Och så här blev resultatet!

 Wieeee...fort går det!                       Grattis mormor!

  Molly modell                     Original-Dahlströms

 Vi gillar rutigt!                      Dags att plocka midsommarblommorna

  Liten midsommarsnäcka        Midsommarfina

 Senare på midsommarafton    Nattabad

 Molly försöker inte imitera en fotbollshuligan, hon mest gjorde så hela tiden (hon är faktiskt glad)

 Molly Söt                      Ute på skogspromenad



Semestern slut...

Så då var första semestern denna sommaren slut! Vi kom hem från Dalarna igår och inatt är det dags att börja jobba igen. Kan ju inte säga att jag längtar, men visst; det ska bli kul att träffa en del av arbetskompisarna igen. Det lär bli mycket traggande med Sara inatt iaf!

Nu börjar nedräkningen till semester nr. 2. 8 arbetsdagar, sen är det dags!

Möhippa för Sia - 16 juli

7 juli gifter sig Sia och Håkan och förra lördagen var det dags för möhippa för Sia.
Vi slapp en jättetidig morgon, för vi skulle inte träffas förrän kl. 9. Vi träffades i Nöbbelöv, i en lokal där. Efter en stund kom Sia dit på motorcykel (hon visste inte vem hon åkte med). Det höll på att gå åt skogen för när motoercykeföraren kom hem till Sia så hade hon kört och handlat! men som tur var så kom hon hem efter en stund!

image48

När hon kom till lokalen så blev det champagne, jordgubbar och pizzabullar.
Sen skulle vi dansa squaredance! Jag, Sara, Elin och Camilla hade fattat det som att alla skulle va cowboyklädda men tji fick vi! Det var bara vi...och Sia. Men snygga var vi!
Det var riktigt kul att dansa squaredance. Inte alls så svårt som det såg ut! Men så gjorde nog de som visade oss lite mer avancerade moves än vi!

image49

image51image50

Efter dansen fick Sia på sig en gammal brudklänning. och ett par för stora skor. men lite papper i tårna fixade det!
Lite mer dryckespåfyllning till alla (inte jag, jag körde) sen bar det vidare till Åhus. Där skulle vi egentligen ätit lunch på stranden, men vädret tillät inte det så det blev lunch på Pråmen, en båt där man sitter halvt ute.
Där var vi nån timme, sen frös vi för mycket så då åkte vi vidare.

image52
Hoppas hon har en liiite finare klänning den /:de..men spöet kan hon ju behålla!

image53
De flesta samlade på Pråmen

Vi åkte vidare till Idas stuga i Yngsjö. Tyvärr regnade det då så vi fick hålla oss inne.
Först hade vi choklad-och vinprovning. Inte riktigt min typ av vare sig chokald eller vin, men jag gillade det röda vinet, och de lite ljusare typerna av choklad. Vi fick en bit som var 85% kakaohalt, inte gott...bara torrt och växte i munnen! men det var rätt kul att prova lite av varje! lite mer än bara Marabou mjölkchoklad (men det är ju GODAST)

image54
                                               Det godaste var pralinerna och mjölkchokladen i mitten

image55


Sen blev det fotografering av Sia...av den sorten att jag inte visar någon bild här! Men Sia va duktig!

Sen blev det middag. Funkade inte så bra att grilla (de provade med engångsgrillar under en markis) så till slut fick de ta in köttet och steka upp det. Men gott blev det!

image56
Idas lillasyster Emmeli grillar i regnet

Efter middagen fick vi Sia att bada trots att det var både regnigt och kallt. Kan ju ha hjälpt att hon druckit en del vin under dagen...
Sen fick hon göra en tårta med ögonbindel på. blev riktigt fin!

image57

image58


Efter det var det tyvärr dags för oss att köra hemåt, jag skulle ju iväg till Dalarna morgonen efter.
Men väldigt lyckat var det, och jag tror att Sia också var nöjd!

Snö i juni....världen är upp-och-ner!

Igår snöade det i Härjedalen!! Helt sjukt, mitt i juni. Veckan innan hade de haft sommarvärme och nu snöade det alltså. Tänk de barnen där, som fick inleda sitt smmarlov med att åka pulka :-)
Tur man inte bor i Norrland, var ju min första tanke. Och nästa tanke var, tur att vi inte ska så långt norrut som till Norrland nästa vecka...men sen kollade jag i kartboken och döm om min förvåning när jg insåg att Härjedalen är landskapet precis norrom Dalarna! Så det blir väl till att packa ner skidoverallen, som min alltid lika kloka vän Anna tipsade mig om! Och jag som försökt övertala Daniel att sååå långt norrut ska vi inte; när han frågat om vi kommer få se isbjörnar där vi ska. Tji fick jag, blir kanske isbjörnsskådning istället för älgskådning nästa vecka!

image47
http://www.aftonbladet.se/vss/vader/story/0,2789,1094730,00.html


Närmast på tur i mitt liv: Ner till Malmö och passa lilla prinsessan Molly idag!

Dagens låt...funkade inte så bra

Det där me dagens låt skrotar jag. Dels glömmer jag göra det varje dag och dels så...ja, det är ju mer än låtar jag vill tipsa er om!
Därför blir det en hel hög tips på en gång nu!

Favoriter just nu...

Låt:
Visit to Vienna med Sahara Hotnights
Skiva: Kan nog bli Sahara Hotnights där med...deras senaste: What if leaving is a loving thing
Artist: Har ju precis upptäckt Jason Mraz som jag tycker är riktigt bra....
Bok: Camilla Läckbergs Olycksfågeln som jag precis läst var riktigt bra. men man ska läsa hennes 3 andra böcker först
Film: Har inte sett någon toppenfilm sista tiden, men ska snart se både tvåan och trean av Pirates of the caribean
Plagg: Leggings är toppen till det mesta
Årstid: Sommar! Älska solen!!!


En lång sommar framför oss (hoppas jag...)

Har äntligen insett att sommaren faktiskt är här! Varje år är det likadant, jag tänker hela tiden "I sommar ska jag göra det, och det...." och helt plötsligt är det augusti och jag fattade inte ens att sommaren kommit. Kan bero på att jag jobbat en hel del senaste åren...det var bättre när man gick i skolan, då var det verkligen så att när sommarlovet började så var det sommar.
Men efter denna kickstart som sommaren har tagit detta året kan man ju inte missat det.
Jag hoppas det blir en riktigt fin sommar och att man ska få gjort en massa roliga saker.

Här är lite saker som jag ska göra/hoppas att jag ska göra och som jag ser fram emot med sommaren 2007:

*Dalarna med familjen
Redan nästa vecka är det dags för första semestern, då ska vi till Dalarna hela familjen. Ska bli riktigt kul, och avslappnande. Och med tanke på hur vår familj är kommer det väl bli rätt galet med... Midsommar ska vi också fira där, kul!

*Sommarens konsert (enligt mig): Timbuktu, The Ark och Sahara Hotnights.
Behöver jag egentligen säga mer? Mina tre favoriter bland svenska artister/grupper just nu. Vi hoppas på fint väder så blir det picknick innan...roligt ska det bli!

*Sommarbröllop 7 juli: Sia och Håkan
Alltid roligt att gå på bröllop. Hoppas jag hittar en riktigt fin klänning tills dess

*Öland med Kikki, Johan och Elin
Ska bo 4 dagar på 17 kvm. 5 personer och en hund. Trångt lär det bli, men eftersom det aldrig regnar på Öland (eller hur...) så ska vi ju va ute hela tiden!! Superroligt tro jag det blir...mycket sol, bad, grillat och vin!

*Glabo
Jag och Daniel ska ta tåget upp till Glabo, gården i Småland där Lasse bor. Blir några sköna dagar på landet, klappa kor och bada i sjön!

*Vara ledig....och bara vara!
Har en vecka semester där vi inte har ett dugg inplanerat. Ska bli så gött att bara vara ochtt bara ta dagen som den kommer. Och att slippa stå och svettas på jobb...

*Varma kvällar på någon uteservering/ grilla hemma i Kävlinge och bara njuta....
En av höjdpunkterna på sommaren är ju alla härliga sommarkvälalr. Antingen sitta på någon uteservering och dricka öl eller grilla hemma. Grillat är ju godast....

Lite av höjdpunkterna den här sommaren!
Sen får vi ju hoppas på några glassiga dagar på stranden, plötslig död av alla insekter, mycket mjukglass och bara regn på nätterna!


En härlig dag...

Lördagen denna helgen var typ den varmaste (eller en av de varmaste) dagen hittills i år, och det blev en riktigt mysig dag för mig. Efter att ha vaknat vid 10 gick jag till Ica och handlade lite frukt och dricka, sen gick jag ner till parken vid ån och låg och solade med Elin. Efter några timmar kom Daniel, och han hade med sig grill och tillbehör...så då fick vi grillad korv till lunch. Gott! Efter ytterligare nån timme i solen höll man på att smälta bort, så då åkte vi till Barsebäckshamn (bland alla 5-miljonersvillor...) och badade. Riktigt skönt faktiskt, inte så kallt som jag trodde.
Tillbaka till Kävlinge blev det en mjukglass i solen. Mums.... vissa dagar är livet ganska gött!

Attans....

För ett tag sen blev jag stoppad av polisen för att jag cyklade utan lampor. Trodde då att det skulle bli 700 kr i böter, eftersom det var vad Patrik fick när han cyklade utan lampor. Men poliserna var snälla och lät mig slippa böter... Gött, tänkte jag. 700 är ju ändå en del. Men idag hann karman upp mig. När jag satt på tåget hem och skulle visa mitt tågkort så säger kärringen (hon var faktiskt en riktig elak kärring) att kortet var ogiltigt. Hon visade kvittot och där stod mycket riktigt tom 15 april. Störigt, tänkte jag, måste ju ha tappat det senaste kvittot. Jaja, då fick jag väl lösa biljett där. Men nä nä; åka med ogiltig biljett kostar 700 spänn!! Jag var ju helt övertygad om att kortet egentligen var giltigt, så jag ringde Skånetrafiken direkt. Men då visade det sig att kortet faktikst bara gällde tom 15 april! (de hade dragit det i kortläsaren).
Och vad hittade jag sen på soffbordet....ett tågkort med giltighetstid 14 juni...oopss...
Så nu försvann de där 700 kr ändå....kanske känns lite bättre för Patrik nu, att jag inte alls slapp undan trots allt, haha!

Men dagens ris till den sura kärringen på tåget.....

Lördag...shopping, fest, utgång och skandalmatch!!!

Ja igår var en väldigt händelserik dag. Var ju som sagt på Burlöv Center innan på dagen och shoppade. Molly fick sin första boll! Verkade bli poppis.
image34
Hmmm....nappen eller bollen...svårt beslut!


På kvällen var vi på fest hos Caroline i Malmö. Jag, Daniel och Anna gick dit tilsammans. Caroline hade gjort en massa gott tilltuggoch så hade vi matchen på i bakgrunden. Det började ju grymt bra, 3 mål på nolltid. Sen blev det ju lite värre... Sen i slutet när det först blev dömt straff och sen den fulla idioten kom inspringande så fattade vi ingenting. Vi hade dessutom matchen på dansk tv och förstod inget av vad de sa....fick sätta på P4 och sen hängde vi med lite grann. Men helt sjuk att en idiot kan förstöra en hel match. Självklart tackar vi och tar emot 3 poäng, men trist sätt att vinna dem på. För övrigt var ju Elmander helt grym, synd att hans mål inte kommer räknas.

image35
Anna blev helt förvirrad av att försöka hänga med på danskan....

image36
Slut...

Efter matchen blev det lite singstar. Vi var två lag, och eftersom vi var fler än 4 i varje lag fick vi para ihop oss lite, så jag och Anna sjöng ihop. helt klart ett vinnande koncept! Och vårt lag vann faktiskt alla 3 rundorna! kan bero lite på att vi hade mästaren på Singstar i vårt lag, Caroline. Men roligt var det iaf!

image37
Grymmast på SingStar

Sen fortsatte vi att festa och dansa tills det ringde på dörren och Securitas kom!! Grannarna hade ringt och klagat... Trist, men inget att göra åt saken! Vi hade iaf väldigt roligt hemma hos Caroline, och Daniel fick även lära sig en ny dans...refrängdansen!

image38
Jag och Anna testade på självutlösaren på kameran...

image39
Daniel med en hel hög tjejer

image40
Caroline, jag och Anna tar den obligatoriska närbilden!

Från Caroline skulle vi ta bussen till stan. När vi kom ut så kom en buss och jag, Anna och Daniel sprang efter den. de andra sa att det var fel buss, men vi 3 åkte med. Till Centralen kom vi, men den körde via Värnhem! (Caroline bor på Dalaplan). Så det tog ett tag....men det var kul att åka buss. Det kom på en enbent kille, som hoppade på kryckor och som var skitfull. Han hade en blå tuppkam som frisyr. Det verkade väldigt svajigt för honom, så han lutade sig mot en stång vid oss. Riktigt full var han. Plötsligt kollar han på Daniel och sluddrar: "Vill du hångla eller?".... Daniel tackade nej....väldigt bestämt. Sen kollade han ner i Annas urringning och sluddrade:
"Schyshhsta tutttar". Haha, kul kille det där...
En pölse på Pölsemannen (Anna tyckte att hennes smakade för mycket korv bara...) Sen vidare till Hipp där vi träffade resten.

image43
Ska vi hångla eller?

Inne på Hipp var det riktigt kul, lite trångt på vissa ställen, men kan ju bero på att vi stod nästan precis i dörren i början... men mycket bra musik, mycket schlager och även en hel del rocklåtar.
Jag gick nästan med vinst, hittade en tjuga på golvet, haha!
Träffade några gamla klasskompisar från Lindängen, och precis innan vi gick hem träffade jag min gamla brevkompis Jenny Andersson (!!). Kände först inte igen henne när hon kom fram, men sen snackade vi lite.
Vi såg oxå Patrik Andersson. Daniel tänkte gå fram och High Fiva honom, men bangade.
Väldigt längesen jag var på ett ställe tills det stängdes, i alla fall.
Sen tog vi taxi hem till Anna och sov där.

image44

image45
Anna och Daniel dansar till Kakmonstret (?)-låten


Shoppat idag...

image31


image32

image33

  Var på Burlöv Centers ett-årskalas idag. Jag var där tillsammans med Daniel, mamma, Peter, Louise och Molly. Där var en hel del folk och affärerna hade en del erbjudande. För mig blev det mycket shopping. Solglasögon, kofta, kjol, leggings, tröja, 2 linnen och kaffemuggar. Och så blev det present till Caroline. Daniel shoppade två skjortor och ett par snygga flip-flop.
Mysigt att gå där med familjen....även om Peter blev lite otålig!

Kärlekspar som gör mig alldeles pirrig....

I ett inlägg igår, om Grey's Anatomy, så skrev jag att Meredith och McDream är högt på min lista över favvo-kärlekspar. Efter det började jag fundera på vilka som egentligen är med på min lista....hmmm....tog ett tag att tänka igenom, men nu har jag gjort en liten lista. Dock har jag inte med några äldre serier, för ska jag va ärlig så kommer jag faktiskt inte ihåg vilka par jag gillade i dem och jag tror nog att jag var för liten för att uppskatta de riktigt gulliga scenerna. Nu kan jag däremot sitta och känna mig riktigt pirrig när de två som var menade för varandra i serien äntligen får varandra! Myyyys..... Men här är den....min lista:

Nummer 5: Seth och Summer i OC

Följer visserligen inte OC längre, men under säsong 1 och 2 var jag en hängiven tittare. Jag föll aldrig riktigt för Ryan och Marissa, utan de som gjorde hela serien var Summer och Seth. De var verkligen supersöta, och dessutom är de ju tillsammans på riktigt med (om de inte gjort slut vid det här laget) Dessuom tycker jag Seth är så härligt nördig i serien...och väldigt väldigt rolig!
http://www.youtube.com/watch?v=OyCF7RuEK48&mode=related&search=

image26

Nummer 4: Homer och Marge Simpson

Ok,  detta kan tyckas vara ett lite konstigt val...Men jag tycker att de är helt klockrena! De lyckas kanske inte alltid med romantiken, och är kanske inte vad man skulle klassa som historiens sötaste par. Men de håller ju ihop i alla väder och bara det att Marge står ut med allt Homer gör måste ju betyda att det är kärlek utöver det vanliga...
http://www.youtube.com/watch?v=3hANOG0rvgQ

image27


Nummer 3: Carrie och Mr. Big i Sex and the City

Är ju en av dem som gillar Sex and.... väldigt mycket och det är kanske inte så konstigt att jag väljer ett par därifrån. I samband med att serien tog slut var det mycket snack om vem Carri verkligen borde vara tillsammans med. Aidan var ju egentligen den riktiga drömkillen i serien; helt perfekt på alla sätt och vis....MEN....den som hela tiden fanns i bakgrunden, och som hela tiden var den rätta var ju helt klart Mr. Big. Han var kanske ett svin rätt ofta men trots det så var det ju så guligt när det till slut blev dem i Paris!!
http://www.youtube.com/watch?v=65cUGxHwhhs

image28


Nummer 2: Meredith och Derek i Grey´s Anatomy

Borde kanske vara på första plats, för vem vill inte byta plats med Meredith och få McDreamy? Och de är ju så himla söta ihop. Men serien är inte slut än, och vem vet, det kanske inte blir dem för alltid. Fast jag hoppas...Därför kan de inte komma etta än. Men där är många scener med dem som man bara ryser av för de är så söta.... Jag vet när de satt i en skrubb, och Meredith var ledsen och Derek höll om henne.(Detta var när han var tillsammans med Addison). Och så var de så nära att kyssas....jag bara satt och skrek: "Kyss varandra då!!!!". Men nopp...det fick bli senare!
http://www.youtube.com/watch?v=1c1Y1b5Ayj8&mode=related&search=

image29


Nummer 1: Rachel och Ross i Vänner

Kanske inte helt oväntat att Rachel och Ross kommer etta, med tanke på att det är en av mina favvo-serier genom tiderna och har hela boxen. De är ju egentligen ett helt omaka par, men hör ju helt enkelt ihop!
När man kollar igenom hela serien så är det inte såhimla många avsnitt som de faktiskt är tillsammans....men på något sätt så är de ändå det självklara paret. Sista avsnittet nånsin var verklien hög pirr-faktor...när Rachel kommer in genom dörren och säger "I got off the plane", det är bra Tv det!!!
http://www.youtube.com/watch?v=-Kk-aqSC5iI&mode=related&search=

image30


Så....där har ni min lista!! Någon som har något annat förslag på bra kärlekpar? Kanske andra favoriter!

Vad är meningen??

Tycker det är väldigt kul att blogga, men även att läsa andras bloggar. På www.bloggtoppen.se kan man hitta Sveriges populäraste bloggar, alltså de som är mest lästa. Om jag ska fastna för en blogg som är skriven av någon som jag inte känner är det viktigt att den är rolig, handlar om allt möjligt och att den är välskriven. Jag gillar t.ex. www.glamourbloggen.se, tycker det är en bra mix av ovanstående. Däremot har jag svårt att fatta meningen med denna bloggen http://annamirjamaria.blogg.se/  Modebloggar kan jag förstå om det finns ett intresse för, men denna är ju verkligen i stort sett bara bilder av vad hon har på sig och vad hon vill köpa...och ändå ligger hon tvåa över mest lästa bloggar i Sverige. Är kanske för lite klädintresserad för att se meningen med den, kanske nån annan som kan förklara för mig?

Men åter till att jag tycker det är kul att blogga....Varför jag bloggar, och vad som egentligen är meningen med MIN blogg vet jag väl egentligen inte. Tycker mest det är väldigt kul att skriva och om någon dessutom vill läsa det jag skriver så är det ju helt klart en bonus. Ett mål för mig skulle vara att min blogg blir just de tre sakerna jag skrev ovan; Rolig, Blandad och Välskriven. Men det är ett bra sätt att få ut lite av sina tankar och dessutom ett sätt att berätta lite om vad som pågår i mitt liv.

Så, det var lite tankar om bloggande....från mig!! 

RSS 2.0